Podpálavská drkotačka 2017

Třetí únorový víkend již pošesté hostilo Jezdecké centrum Mikulov agility závody Podpálavská drkotačka. Věříme, že byly kvalitním odstartováním závodní sezony 2017.

Letošního šestého ročníku Podpálavské drkotačky se i díky příjemnému počasí zúčastnilo více než 90 týmů, což svědčí mimo jiné o velké oblíbenosti tohoto zimního agility závodu. Pod taktovkou budoucí rozhodcovské posily Evy Svobodové a za odborného dohledu zkušené Katky Lérlové si měli možnost závodnici zaběhat krásné, svižné parkury. Byly připraveny tři běhy – agility, zkoušky pro přestup do vyšších výkonnostních kategorií a jumping. Díky hodnotné sponzorské podpoře byli oceněni nejen vítězové na prvních třech místech v kategoriích „small“, „medium“ a „large“, ale jako vždy si odnesli bohaté ceny i „Nejlepší pes“ a „Nejlepší fena“ v každé velikostní kategorii. A aby toho nebylo málo, oceněn byl i každý závodník s čistým během. Pevně doufáme, že si všichni zúčastnění naše závody užili a využijí možnosti poměřit si síly opět za rok nebo dříve na dalších závodech klubu Jumpingodgs během letošního roku.

V neposlední řadě bychom chtěli poděkovat našim sponzorům, bez kterých by tyto závody vzniknout nemohly. Hlavní sponzor závodu byla společnost Cymedica s komplexní řadou superprémiových krmiv a veterinárních klinických diet značky Specific. Dále sponzorovali: Leroy Cosmetics, Zero DC, Energy, Aveflor, Czechdog, Akinu, HTC servis, Bombus natural energy, Vétoquinol s.r.o., Irel, Mapes, Vitakraft CHOVEX, Mira Mar, Christeyns, Parcoll, Veterinární ordinace Olmová, Dokonalá láska, Objky Blackberry, Pethome.cz, Labet.cz, Krmení.cz.



Video z akce

Fotky z akce