Nejdecký trojskok 2017

V neděli 7.5.2017 se u nás konal již třetí ročník tradičních závodů s názvem Nejdecký trojskok, kterých se zúčastnilo nad 90 závodníků ze všech koutů České i Slovenské republiky. 

Závodní den odstartovala výkonnostní kategorie A1, která tak mohla jako první pokořit svižné parkury od Alice Boháčové. Parkury byly mnohdy výzvou i pro zkušené závodníky z následujících kategorií A2 a A3, kteří se v jejich zdolání nenechali odradit ani průtrží mračen, která zchladila jinak jarně naladěný slunečný den.

Na první tři umístěné v každé zkoušce z dané výkonnostní kategorie čekala spousta hodnotných cen od našich sponzorů, kterým bychom tímto rádi poděkovali.

Sponzory letošního ročníku tradičních trojzkoušek byli: Krmiva Hulín, Zero DC, Miramar, Vitakraft, Specific, Vetoquinol, Triko market, Psí kusy, krmeni.cz, Mapes, Christeyns, Eminent, Pet Hardware, Vino Valadia, Bombus, Almiko.

Děkujeme  všem za skvěle strávený závodní den! Věříme, že si ho všichni závodníci, i přes pár dešťových přeháněk, užili stejně jako my. 

Na viděnou v září, na našich podzimních závodech s názvem Burčákcup!


tým kategorie běh umístění
Bára Mandíková a Wookie LA 3
Zkouška II. 2.
Zkouška III 2.
Dagmar Peková a Smaug SA 3 Zkouška I. 2.
Michaela Dostálová a Bobiš SA 1 Zkouška II. 3.
Pavlína Juřenová a Šeran LA 1 Zkouška III. 1.
Nikol Mrázová a Cleo MA 3 Zkouška I. 3.
Zkouška II. 1.
Zkouška III. 2.
Nikol Mrázová a Sam LA 2 Zkouška I. 3.
Zkouška III. 2.

Video z akce

Fotky z akce