Rok 2018 se klub Jumpingdogs rozhodl přivítat po svém a to uspořádáním halových závodů, které svou svižností a hravostí započnou závodní sezónu 2018. Proto byl zvolen nový koncept, který se za uplynulý rok stával čím dál populárnější, a to utkání v čistě jumpových parkurech. Jako ideální místo vzhledem k době konání byla zvolena krytá hala Jezdeckého centra Mikulov s písčitým povrchem. Parkury čistě bez zónových překážek nejen že ocenili začínající týmy, které teprve pilují provedení zmíněných zónovek, ale byly také příjemným zpestřením pro již zkušené závodníky. Běhy byly složeny ze tří jumpingových parkurů, kdy jejich obtížnost postupně skokově narůstala. Tudíž přišli si na své opět všechny výkonnostní kategorie. Ti nejlepší byli samozřejmě bohatě oceněni a pro ty, kteří uspěli ve všech třech bězích, čekala bohatá odměna v podobě součtových výher. A aby toho nebylo málo, následovala po jumpinzích hra, tzv. tuneliáda, kdy parkur byl složen pouze s tunelů. Opět zajímavá výzva a příjemné zavzpomínání na začátky každého z nás. Opět pro ty nejrychlejší - v tomto případě spíše platilo pro psovody - čekalo bohaté ohodnocení v podobě věcných výher.

Za krásné běhavé parkury bych chtěl poděkovat paní rozhodčí Alici Boháčové, která k nám přicestovala až druhé strany republiky. A stálo za to.

Také bych chtěl vyjádřit velké díky našim sponzorům, bez kterých bychom nemohli potěšit ty nejlepší. Děkujeme:

Zero DC, Akinu, Sokol Falco, Vetoquinol, Vetys, Leroy Cosmetics, Cobbys Pet Slovesnko, , HTC Servis, Platinum, Mira Mar, Mapes, Frujo, Weber-Mlýn, Vitakraft CHOVEX, Christeyns, Parcoll, Veterinární ordinace Olmová, Tekro, Nakladatelství PLOT, Dogworld graphic.

Doufáme, že jste si to užili stejně jako my a budeme se těšit na dalších závodech. Za klub Jumpingdogs Lednice

Standa



Fotky z akce