Podpálavská Drkotačka VII.

V sobotu 17. února se konala v pořadí již sedmá Podpálavská Drkotačka v prostorách haly Jezdeckého centra Mikulov.
I přes mrazivé teploty neměl ani letošní ročník problémy s naplněním závodu a přijelo přes sedmdesát účastníků, z nichž někteří teprve započali závodní sezónu 2018, jiní ji měli nastartovanou z našich lednových závodů Písečné Jumpy.
Rozhodčí Eva Svobodová, znajíc prostředí haly z minulého ročníku tohoto závodu, kdy působila jako hospitantka, si pro naše závodníky letos přichystala vypečené parkury. Závodní týmy porovnali své síly ve třech zkouškových bězích, z nichž v každé velikostní kategorii small, medium a large vzešli mimo jiné i vítězové speciální kategorie Nejlepší pes a Nejlepší fena. Nicméně i ti, kdož nestanuli na stupních vítězů, si mohli odvézt cenu za čistý běh.
Pro zpříjemnění boje s mrazivými teplotami lehce nad nulou byl k dispozici zdarma čaj pro všechny účastníky a samozřejmě možnost teplého občerstvení v místní malé, avšak vyhřáté restauraci.
Jako každý rok pevně věříme, že si všichni zúčastnění naše závody užili a doufáme, že se za námi opět rádi přijedete podívat.
Rádi bychom také poděkovali našim sponzorům za jejich štědrou podporu, díky které si naši závodníci mohli odvézt krásné ceny. Hlavním sponzorem byl Specific, dále Czech dog, Aveflor, Vetoquinol, Zero DC, Miramar, Lucy&Yv, Dokonalá láska a Christeyns.



Fotky z akce