Letní sezónu jsme letos odstartovali čtvrtým ročníkem trojzkouškových závodů Nejdecký Trojskok. Plná startovní listina čítala přes 90 závodníků ze všech koutů České i Slovenské republiky. Závodníky přivítalo krásné slunečné počasí, uvítací balíčky, hodnotné ceny, zajímavé parkury pana rozhodčího Petra Dostála, i náš cateringový stan, kde bylo dostatečné množství chlazených nápojů a grilovaných pochutin. Naše závody neušly ani pozornosti malých i velkých diváků, neboť se v sousedském areálu odehrával Dětský Den. I přes těsnou blízkost těchto dvou akcí však nedošlo k žádným negativním dopadům a obě tak harmonicky koexistovaly. Po ukončení závodů se tak závodníci mohli podívat například na ukázky vojenské techniky nebo zásah hasičů.Letní sezónu jsme letos odstartovali čtvrtým ročníkem trojzkouškových závodů Nejdecký Trojskok. Plná startovní listina čítala přes 90 závodníků ze všech koutů České i Slovenské republiky. Závodníky přivítalo krásné slunečné počasí, uvítací balíčky, hodnotné ceny, zajímavé parkury pana rozhodčího Petra Dostála, i náš cateringový stan, kde bylo dostatečné množství chlazených nápojů a grilovaných pochutin. Naše závody neušly ani pozornosti malých i velkých diváků, neboť se v sousedském areálu odehrával Dětský Den. I přes těsnou blízkost těchto dvou akcí však nedošlo k žádným negativním dopadům a obě tak harmonicky koexistovaly. Po ukončení závodů se tak závodníci mohli podívat například na ukázky vojenské techniky nebo zásah hasičů.

Samotné závody odstartovala kategorie A3 plná zkušených týmů a mnozí si s nelehkými parkury poradili s rychlostí sobě vlastní. Následovala kategorie A1 a nakonec kategorie A2. Všechny parkury byly stavěny tak, aby prověřily fyzické i technické schopnosti závodníků a pro ty nejlepší čekaly krásné ceny od našich štědrých sponzorů.

Vysoké teploty srážel vítr, který nám dokonce odnesl přístřeší nad cateringovým stanem. Díky sehrané spolupráci organizátorů závody svižně odsýpali, a tak krátce po půl páté odpoledne závodníci odjížděli do svých domovů. Doufáme, že jako každý rok i letos závodníci odjížděli spokojení nejen se svými výkony, ale i se svými zážitky a přijedou na další závody, které pro vás pořádáme.

Rádi bychom na závěr poděkovali sponzorům Nejdeckého trojskoku: Aria, Dogsie, Leroy Cosmetics, Mira Mar, Mlsná Tlapka, Neli, Nutrilove, Paracord, super-granule.cz, U kostiček, Vitakraft, Rodinné vinařství Chrenka, Mapes, Christreyns, Kamilka.



Fotky z akce